tirsdag 10. juni 2014

Dendifolket i Benin

Dendikvinne
Dendifolket bur på dei frodige slettene ved elva Niger nord i Benin der dei lever av å dyrka jorda. Som me ser av kartet under er dei å finna både i Benin og Niger. I Benin lever det 60000. Totalt tel dei 165000. Dei er alle muslimar, men ulike former for fedredyrking og annan okkult praksis fører til mange åndsbesettelsar. Dendifolket snakkar sitt eige språk. NT er tilgjengeleg for dei, likeeins Jesusfilmen og lydfiler av NT-tekstar.

Bøn:
Herre Jesus, du som kom for å oppsøka og frelsa dei fortapte, oppsøk også Dendifolket og bli dei til frelse. Fri dei frå islam, og frå vonde ånder som blindar dei og bind dei til djevelens makt og lagnad. Skap i dei ein hunger etter Guds ord, og send dine heroldar til dei for å ropa ut eit nådeår frå Herren. Skap den rette tru i dei, og samla dei i din familie. Gje dei åndelege leiarar med forstand, djup innsikt i Ordet og med kjærleik til folket. Må lyset ditt bli tent i Dendifolket og i heile Benin. Amen!  

 



Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...