onsdag 25. juni 2014

ISIL går fram med djevelsk brutalitet

ISIL står for hundrevis av vilkårlege avrettingar der dei går fram.
Den Islamske Stat i Irak og Levanten (ISIL) erobrar by etter by i Irak, og stadig sluttar nye sunnimuslimar seg til denne gruppa som er så brutale i si framferd at til og med Al Qaida tek avstand frå dei. No krev ISIL at alle ugifte kvinner i mellom 18 og 25 i områda som dei kontrollerer melder seg som sex-slavar for soldatane. Det vert no meldt at ei kvinne tok sitt eige liv etter å ha blitt valdteken av soldatar. Dei kvinnene som prøver å koma seg unna, får ein ublid lagnad. Sjølv om dei fleste kristne har flykta frå situasjonen, er det enno kristne att i området. Deira liv er i den ytterste fare. Å vera kristen er god nok grunn til å bli avretta.

Bøn:
Herre Jesus, du ser all den lidinga som ISIL skaper. Du ser det alt og tek det i dine hender. Me ber: Send dine mektige englar ut for å stoppa dei i ditt mektige namn. Hovdingen over Herrens hær, send styrkane dine ut for å kjempa for ditt folk og for alle mennske med gode hensikter som vert eksponert for denne vondskapen. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...