søndag 12. juni 2011

Yousef Nadarkani

Den iranske pastoren Yousef Nardarkani vart i september 2010 dømt til døden for ”tankebrotsverk” etter at han klaga til styresmaktene på at barna hans måtte gjennomgå så mykje Koranundervisning i skulen. Dette er første kjende dødsdomen mot ein kristen i Iran på mange år. Situasjonen for Nadarkani er svært alvorleg.
Dette skjer parallelt med at Guds rike går fram som aldri før i dette landet, og imamane uttrykker for tida stor uro, og dei er i ferd med mista kontrollen over alle som konverterer.

Gode Gud, Far i himmelen! Me ber om at du vernar livet til Yousef Nardarkhani, og let han få fridomen sin tilbake. Ver han nær i fengslet, og hjelp han å vera trygg i di omsorg. Lat livet hans stråla av deg slik at dei som held han fanga, og som plagar han, vert slått av din godleik som strøymer mot dei frå denne mannen. Styrk også kona hans, "søster Tina", og ver eit vern for barna deira. Me takkar deg for den enorme vekkinga som i dag går over Iran, og me ber, hald di vernande hand over alle kristne og pust stadig til elden dei har inni seg, og lat han spreia seg til alle områder i landet, og nå kvart menneske som er bunde i synd og falsk religion. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...