tirsdag 21. juni 2011

Den indiske evangelisten Anjas i trøbbel

Mission India (missionindia.org) melder at ein av medarbeidarane deira, den ivrige evangelisten Anjas, i sist veke brutalt vart slått bevisstlaus av ein mobb på 50 hinduaktivistar. Anjas, som kvelden i førevegen hadde døypt 102 nyfrelste indarar, har i laupet av dei siste 5 åra nådd 15 landsbyar med evangeliet. Han konsentrerer seg særleg om barna, og i landsbyane rekrutterer han dei til Barnas Bibelklubb. Før mobben gjekk til fysisk åtak, spurde dei han kvifor han fortalde om Jesus og fekk folk til å venda seg frå hinduismen. "Kvifor bringer du desse programma til oss?" spurde dei, og så slo dei.

Anjas vart sendt til sjukehus etter at dei hadde gjort seg ferdig med han. Han er ute att no, og han kjem seg, men han er veldig prega av åtaket og er mentalt langt nede.

Herre Jesus! Du har ikkje lova oss å unngå kors og martyrium. Likevel er det hardt når det kjem. Sjå til Anjas slik at han vert fysisk og mentalt heilt frisk att. Gje han ditt nærvær, fyll han med din kjærleik, løft han opp og set nytt mot i han. Det ber me om i ditt gode namn. Takk for alle dei menneska denne mannen har vunne for himmelen. Hald dei fast i trua på deg, og lat dei få den opplæringa dei treng for å kunna leva erobrande kristenliv. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...