tirsdag 7. juni 2011

Ny restriktiv lov om religionsundervisning av barn på trappene i Tadjikistan

Den kristne menneskerettsorganisasjonen Forum 18 melder at parlamentet i Tadjikistan er i ferd med å vedta ei lov som nektar foreldre å la barna sine delta i andre kristne aktivitetar enn gravferder. Ei slik lov bryt sjølvsagt med Menneskerettsfråsegna og Europakonvensjonen, utan at det ser ut til å uroa styresmaktene nemneverdig. Det er som ånda frå gamle Sovjetunionen er i ferd med å vakna til live.

Kjære Herre Jesus Kristus! Gje dei kristne i Tadjikistan den ånd som Daniel og venene hans hadde då dei vart hindra i å tilbe deg slik som rett er, og trassa alle slike bod og forbod som dette og stå faste i kampen for det gode. Lat Ordet ditt festa seg i barna, forma dei etter Kristi bilete og gje dei eit høgt nivå av tru, slik at dei i sin generasjon kan forvandla Tadjikistan til å bli eit kristent fyrtårn på denne jorda. Me takkar deg for at du på krossen avvæpna djevelen og hans lakeiar, stopp med ditt myndige ord all deira destruktive gjerning i høve til tadjikiske politikarar. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...