onsdag 1. juni 2011

Kristen bokhandlar i Sialkot, Pakistan, meld for blasfemi

1.mai vart den kristne bokhandlaren Gulzar Masih frå Sialkot meld av sin gamle forretningskompanjong for blasfemi mot Koranen. Det er dødsstraff for slikt i Pakistan. Truleg har Abdul Rauf hatt ein personleg agenda mot Gulzar då han ropa ut på gata at denne hadde brent eit eksemplar av koranen og trakka på han. Mange muslimar kom til for å setja fyr på forretninga til Gulzar, men politiet klarte å stansa dei. Gulzar gøymer seg no på ein ukjent plass og livet hans er i den ytste fare. I realiteten har han berre ein sjanse: å koma seg ut av landet.

Herre Jesus! Me ber om englevakt rundt Gulzar Masih der han er akkurat no. Lat ingenting vondt henda han, men hjelp han så han kan koma seg uskadd ut av Pakistan. Lat saka mot han enno ein gong setja søkelyset sitt på den himmelropande uretten som ligg i Pakistans blasfemilover. Tillat ikkje pakistanske kristne å bli motlause pga all den motstand dei møter og den overhengande faren dei lever i, men gje dei styrke til å bera krossen sin og ope vedkjenna seg ditt namn og forkynna di frelse.

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...