torsdag 9. juni 2011

Kyrkje angripen i Pakistan

29.mai kom 4 væpna menn inn under ei gudsteneste i Numseoul Presbyterian Church i Lakhoki Kahna og øydela inventar for store verdiar. Dei knuste eit alterbord av glas, øydela ein kross og reiv sund biblar dei kom over medan dei truga folk med våpna og skulda dei for å uroa folk i området med å bruka høgtalarar i gudstenesta si. Politiet ville unødig gjera noko med saka, men er blitt pressa av pastor Ashraf til å etterforska saka. Det var forresten nevøen til pastor Ashraf som sto i spissen for åtaket.

Å, Herre! Dine barn i Pakistan er utsette for stadig større press. Me ber deg: Hjelp dei å halda motet oppe og kjempa mot fienden med åndelege, og ikkje med kjøtlege våpen. Lat di kyrkje oppleva overnaturleg framgang midt i den trengsla dei no gjennomlever. Laat lyset ditt skina sterkt over liva deira, og gje dei den profetiske kraft som du alltid har ønskt skulle følgja di kyrkje. Kom me din fred til sinte muslimar, og hjelp dei å forstå at dei går på feil veg, og at du Jesus er den einaste vegen til Gud. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...