fredag 10. juni 2011

Minangkabau Padang, Indonesia

Minagkabau tel over 6 millionar menneske. Dei er muslimar, og er heimehøyrande på vest-Sumatra. Minagnkabau er eit folk som likar å reisa ut av kjerneområda for å søka lukke. Dei som kjem til nye plassar er enklare å nå med evangeliet enn dei som blir verande i sine tradisjonelle samfunn. Det nye testamentet er tilgjengeleg på minagkabau.

Herre Jesus Kristus! Me ber deg om at Minagkabau snart skal få sjansen til å bli kjent med deg og den frelsa du har lagt ferdig for dei. Gje hjarto deira lys slik at dei kan sjå herlegdomen som strålar over dei frå ditt ansikt. Gje dei åndelege antenner som tek inn signal frå deg. Tal mildt til dei og gje dei å forstå at du er Guds Son og verdas frelsar, og før dei frå Koranen til Det nye testamentet. Etabler di kyrkje i minagkabau, og gjer denne kyrkja til ein frelsesinstitusjon og hospital for folket. Kom til dei med di kraft, og gjer undergjerningar mellom dei når dei ber til deg. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...