fredag 10. juni 2011

Flaum på Haiti

Mission Network News melder om at tungt regn har forårsaka jordras og oversvømming fleire plassar på Haiti dei siste dagane, og mange av campane som vart oppretta etter jordskjelvet i fjor ligg under vatn. 23 menneske er meldt omkomne, og ny koleraepedemi er i ferd med å bryta ut fordi sanitæranlegga i landet bryt saman.

Gode allemektige Gud! Rekk dine hender ut til hjelp for alle dei fattige på Haiti som stadig blir råka av nye ulukker og katastrofar. Takk for alle som responderer på nauda og involverer seg i hjelpearbeid, men berre du kan verna dei mot naturens mange luner. Så ber me far om at du skal møta haitianarane i deira åndelege naud slik at dei vender seg bort frå vodoo og alle former for svart magi, frå vald, ureinskap og uærlegdom, og slik riv seg laus frå djevelens grep. Gje alle som forkynner ordet ditt på Haiti den rette utrustning, visdom og autoritet til tala ordet inn i folks hjarta og samvit, og kall kristne over heile verda til å be for landet. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...