onsdag 8. juni 2011

5 års fengsel for kristen algerier

Sihagi Krimo frå provinsen Oran's Djamel i Algerie vart 25. mai dømd til 5 års fengsel og til å betala 2690 canadiske dollar for å ha gjeve ein CD om kristendomen til ein nabo. Naboen kjende seg krenka og meinte at Sihagi hadde gjort seg skuldig i ein blasfemisk handling.

Aktor la ned påstand om 2 års fengsel. Dommaren plussa på 3 år. Dommen vert anka. Sihagi har kone og små barn.

Gode Jesus! Me takkar deg for slike som Sihagi Krimo som deler ut livsens ord til sine fortapte naboar sjølv om han med det risikerer både liv og fridom. Me ber no i ditt namn om at anken må føra fram og at alle klagemål som er retta mot denne mannen og hans familie berre smuldra opp til ingenting i retten. Må ditt lys og din kjærleik skina så klårt ut frå denne mannen at dei som skal døma han vert slått av undring, og forstå at han er ein ressurs for landet og ikkje ein trussel. Sjå til kona og barna og lat dei vera ved godt mot og stola fullt og fast på deg i trengslene dei er komne opp i, og fryda seg over at dei er vorte rekna som verdige til å lida for Kristi skuld. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...