torsdag 9. juli 2009

Unådd folkeslag: Baori i India

Baorifolket i India tel 351 000 menneske. Størsteparten av dei lever i Punjab, på grensa mot Pakistan, nokre som nomadar, andre sel tøy og klede men mange, mange av dei er tiggarar og lever i den ytste fattigdom. Pga måten desse menneska lever på er det svært vanskeleg for kristne å etablera tillitsfull kontakt med dei og nå dei med evangeliet.

Bøn: "Gode Gud! Du som forbarmar deg over den fattige og trengande og som forkynner fridom for fangar og ein god bodskap for fattige, kom til Baorifolket i India med din nåde i Jesus Kristus. I han har du forsont dei med deg sjølv gjennom hans blod, så dei skulle vera dine barn og ha arv saman med alle dei heilage. Fri dei frå djevelens makt og lenker. Aus din Ande over dei etter ditt ord og løft dei ut av sjølvforakt og gjer dei til stolte barn av deg som går til deg for å få stilt alle sine behov. Lat dei få erfara din godleik og makt i liva sine, og gjer dine mektige under mellom dei. Send dine vitner til dei, og etabler di kyrkje i Baorifolket som er full av himmelens krefter. Amen!"

Kjelde: Joshuaproject.net

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...