torsdag 16. juli 2009

Gujjarafolket i Pakistan

Gujjratfolket er for det meste å finna i Nord-Pakistan (forutan i India der dei går uinder namnet gurjara). Dei tel 2,3 millionar menneske, og er alle muslimar. Ein veit ikkje om nokon kristne gujjratar. Her vil det krevast mykje bøn for at Guds rike skal koma og hans vilje skje. Stå på.

Bøn: "Herlegdomens Gud! Kven kan samanliknast med deg? Du er trufast og god, og du forløyser det som er tapt og reparerer det som er knust. Du er verdig all vår lovsong og tilbeding. Far, eg takkar deg for Den Heilage Ande som du sende for å leida oss til heile sanninga. Eg løftar gujjarafolket til deg og ber spesielt om at du skal ta deg av alle fedrane i folket. Heilag Ande, eg ber om at du skal velgja deg ut ein av dei og openberra Jesus for han. Lat ditt nærvær skugga over han, berør han med din kjærleik slik at han søkjer Fars hjarta og banar ein veg for resten av folket til Gud. Amen!"

Joshuaproject.com

"Må Herren styrka deg når du ber og læra deg å be med innsikt!"

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...