tirsdag 12. august 2014

4 unge evangeliske kristne drepne av prorussiske opprørarar i Aust-Ukraina

www.persecution.org melder at 4 unge evangelisk kristne radioarbeidarar nyleg vart slått i hel av prorussiske opprørarar i Slavyansk i opprørsrepublikken Donetsk. Samstundes vart radiosendaren til Far East Broadcasting Company (FEBC), som dei unge jobba som friviljuge ved, rive ned. Dei prorussiske opprørarane ser på evangelisk kristne som legitime mål for terror. Dei ønskjer å oppretta ein reint russisk ortodoks stat i Donetskregionen.

Sjå gjerne denne filmstubben på youtube
https://www.youtube.com/watch?v=iJqrH9oNYvw


Kjære Herre Jesus! Kor dyrebart det er for deg når dine fromme døyr for trua si. Du er hyrdingen som er med oss gjennom dødskuggens dal, og der dekker du bord for oss like framfor augo på fiendane våre. Takk at du no har teke desse venene dine inn til deg. Så ber me om trøyst og styrke for slekt og vener, og om vern over alle sanne truande i Aust-Ukraina, og om at di kyrkje ikkje skal la seg skremma eller tvinga til taushet, men flittig dela det ordet som kan gje djupt falne og fortapte menneske frelse og evig liv. Amen! 


Slavyansk_Rebels
Prorussiske opprørarar er tungt væpna, og vil helst ikkje syne kven dei er. 

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...