tirsdag 6. desember 2022

Sør-pasjtunane i England

 

Foto og informasjon: www.joshuaproject.net

Det er 48000 av denne folkegruppa i England. Opphavslandet deira er Afghanistan. Trass i planmessig og ganske intenst misjonsarbeid retta mot pasjtunane i England, har det ikkje blitt noko resultat. 0,00% av dei kristne. Alle er muslimar. Her trengst det mykje bøn for å riva ned dei åndelege festningsverka dei gøymer seg bak. 

Gode Herre Jesus! Det ber me om i dag, at di kyrkje skal gå til stormåtak på desse festningsverka i bøn, du ved din Ande og ditt ord skal riva murane som dei gøymer seg bak ned. Dei trur dei blir beskytta av islam, men skjønar ikkje at borga dei søkjer tilflukt i er eit fangehol. Du kom, Herre, for å setja fangar fri, og me ber i ditt namn om at pasjtunane i England skal få erfara fridomen i deg, og bli Guds barn av nåde. Bygg di kyrkje mellom dei, og må di høgre hand gjera storverk mellom dei. Send ditt tøvær over dei, og smelt hjarto deira. Det ber me om i ditt namn, amen! 





Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...