fredag 16. desember 2022

Dr.Samson i Myanmar arrestert og nekta naudsynt medisinsk hjelp.

 

Kjelde: Voice of the Martyrs, Canada

Den 5 desember vart den høgtståande leiaren innan baptistsamfunnet i Myanmar arrestert på flyplassen i Mandalay. Han var på veg til Bangkok for å få naudsynt medisinsk hjelp. Dr. Samson er heimehøyrande i delstaten Kachin der det er ein stor prosent kristne. Denne delstaten har også gjort væpna opprør mot styresmaktene, utan av det føreligg noko prov for at Dr.Samson er med i dette. Det som ligg til grunn for arrestasjonen er at styresmaktene har høyrt på videoopptak av talane hans, og funne ut at hans forkynning av Guds ord i seg sjølv er ein påtalegrunn. 

Himmelske Far! Sjå i nåde til dr. Samson, og gje han styrke til å stå i forfølginga som no er komen over han, og me ber om at du også skal gje han naudsynt helsehjelp. Me takkar deg for ditt rikes store framgang i Myanmar, og ber om at tusen på tusen av innbyggjarane i dette borgarkrigsherja landet skal koma til tru på Jesus som Herre og frelsar. 

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...