søndag 22. februar 2015

Bøn for fastetida V. "Aus Anden din ut!"

"Aus Anden din over oss som ei stille, vedvarande og mektig elv slik at mange sidegreiner begynner å renna gjennom åndelege aude og døde områder i vårt samfunn slik at døde menneske blir vekt til liv ved din Ande. Leid ei stille elv frå himmelen også til vår by. Må din kjærleik oversvømma oss. Bad oss i dine vedvarande straumar slik at det som no ligg latent blir vekt til liv og kan blomstra. Me ber spesielt om at barna våre skal få oppleva dette, og at denne livsstraumen skal haldast ved like over dei slik at dei kan veksa opp til å bli som mektige tre i din hage.

Innta din posisjon i vår by. Løft røysta di slik at kvar person kan høyra kva du seier, du som talar på ein måte som overgår all menneskeleg forstand. Kall oss til å koma. Kall oss til å sløkka tørsten vår i deg. Må mange koma til deg og drikka i djupe drag og leva. Omform alle som trur til å bli bekker av liv, bekker som samlar seg i elvar. Du er kjelda, men lat oss få vera elveleier som du kan senda Andens liv gjennom til mange andre. Amen!"

Elles ber me i dag for alle foreldrelause barn, barn i fosterheimar, om at dei må få permanente, gode, kjærlege og trygge vaksenpersonar rundt seg som elskar Gud. Og me ber om at dei skal bli helbreda for alle sjelelege og fysiske skadar som er blitt påført dei gjennom forsøming, seksuelt misbruk og vald. Me ber også om at søsken ikkje skal bli splitta, men at dei får bu saman, og at alle som etter kvart veks ut av heimane sine skal finna seg gode mentorar og ein trygg plass i Guds familie.

Kjelde: Global Day of Prayer.

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...