mandag 3. desember 2018

Dagens unådde: Ergongfolket i Kina


Ergongfolket tel 63 000 menneske og lever i Sichuanprovinsen vest i Kina. Dei er tibestanske buddhistar, og har som eit mål i livet å kunna besøka ein heilag buddhistisk lokalitet i Tibet. Status: Heilt unådde. Få kristne har høyrt om dei, og ingen har prøvd å nå dei. Språket deira er kallast horpa, og det føreligg ingen bibeldeler eller annan kristen litteratur på dette språket.

Lat oss be!
Kjære Herre Jesus! Du gav livet ditt i døden for ergongfolket, som du gjorde det for oss. Me ber om at hankinesiske kristne, på sin veg attende til Jerusalem, skal bringa evangeliet også til ergongfolket. Me ber om at denne gruppa ikkje skal bli oversett når du no byggjer di kyrkje i Kina, men at du skal koma til dei, slik du kom til oss, at Bibelen skal bli oversett og gjort tilgjengeleg på språket deira, at dei skal bli lesekyndige, at din Ande skal bli aust ut over dei og at den nye dagen skal renna over denne delen av Kina. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...