søndag 16. desember 2018


INDIA: Sterk kyrkjevekst i Uttarpradesh. Styresmaktene svarar med å intensivera åtak på kyrkjer
Kjelde: VOM Australia


 

Kristne i fengsel i Uttarpradesh. Foto: VOM, Australia
Det er hinduistiske nasjonalistleiarar som står bak denne nye kampanjen mot kristne i delstaten. I følgje leiaren for eit kyrkjeplantingsnettverk, blir fire til fem kyrkjer utsette for åtak kvar dag, og talet på kristne som blir arresterte er ukjent.

Grunnen til åtaka er den veldige kyrkjeveksten i delstaten, og talet på kristne er mykje høgare enn styresmaktene tidlegare har forstått. «Kyrkja er alt for stor til å bli oversett,» seier kyrkjeleiaren.

Kjære Herre Jesus! Me takkar for alle nye kristne i Uttarpradesh, for kyrkjevekst og alle nye kyrkjelydar som blir planta. Lat evangeliet gå fram i delstaten, og vekkinga breia seg som ein skogbrann som aukar i kraft og omfang time for time. Styrk alle som er utsette for forfølging slik at dei ikkje fell frå trua og fornektar deg, men berre blir sterkare som kristne,  står fast og går frå kraft til kraft, inntil dei ser deg som du er. Fordriv åndsmaktene som vil hindra evangeliet, gje dei truande eld i hjarto, og lat di kraft strøyma gjennom dei slik at under og teikn og mektige gjerningar skjer når dei ber. Me ber i ditt namn.| Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...