mandag 23. juli 2018

Martyrkyrkja 23.juli

Ramil Bet-Tamraz frå Teheran, sonen til ein profilert pinsepastor i Iran, er arrestert og dømt til 4 månader i fengsel for sitt engasjement i den illegale huskyrkjerørsla i løandet. Han var også i fengsel i 2016, og vart sett fri etter at det vart betalt 33000 US dollar i løysepengar for han. Dette melder World Watch Monitor i dag.

Gode Gud! Gje Ramil den styrken han treng for å bli ståande i deg, og tena deg med truskap midt i forfølging, smerte og trengsler. Takk for din uendelege truskap, i Jesu namn, amen!

PLATEAU i NIGERIA.
A clickable map of Nigeria exhibiting its 36 states and the federal capital territory.

I juni månad vert 233 nigerianske kristne drepne av Fulanikrigara i Plateaustaten sentralt i Nigeria. Det siste halve året er talet på drepna mykje større. Desse muslimske "gjetarane" framstår no på nivå med Boko Haram i brutalitet og blodtørstighet.

Gode Jesus! Me ropar til deg for våre kristne søsken i Nord-Nigeria, alle som er blitt råka av denne valden, alle som sørger og alle som er redde for liva sine. Gode Meister! Miskunna deg over dei, vern dei og lat redslene, sorgene og lidinga ta slutt. Me ber i ditt eige dyrebare namn! Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...