lørdag 10. januar 2015

Vekking mellom internflyktningar i Irak



Persecutinon.net melder no  gryande kristen vekking mellom internflyktningar i Irak. Mange muslimar har flykta frå IS-kontrollerte område til områder der dei kan vera trygge. Der møter dei kristne frå Vesten som hjelper dei med det mest naudsynte. Denne godleiken kombinert med den ufattelege brutaliteten dei har sett hos IS-krigarane, resulterer i at dei no opnar seg for evangeliet om Jesus Kristus. På bilete ser du ei julekrybbe som er sett opp i eit telt midt i leiren. Dette minnar flyktningane om at Jesus vart tilboden same kår på jorda som dei har fått.

Kjære Herre Jesus! Takk for alle som er i ferd med å koma til tru på deg i dei irakiske flyktningeleirane, og takk for dei kristne hjelpearbeidarane som legg livet sitt ned for desse flyktningane. Må du driva fleire arbeidsfolk ut til din haust i Irak, styrk og bevar dei som kjem til tru og gje nye og "gamle" truande all den utrustning dei treng for å takla utfordringane som ligg framom. Må din store barmhjetighet fløyma over alle som har måtta forlata alt sitt og som har mista fotfeste for sine jordiske liv. Gje dei ankerfeste i himmelen. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...