fredag 2. juni 2017

Tianba Nosu i Kina

Tianba er èi av mange nosu-stammer. Dei lever i Sichhuanprovinsen norvest i Kina. Det er 107000 av dei. Tradisjonelt var tianba eit fælsleg krigarfolk, men dette har med tida endra seg. Språket dei snakkar er nuoso. Dei er animistar og polyteistar. Det er ingen registrerte kristne i tianbafolket. Dei ventar framleis på Jesus. Det nye testamentet er oversett til nuoso. 

Herre Jesus! Slik du ein gong kom , som det inkarnerte ordet frå Gud, til verda for å frelsa oss alle frå våre synder, kom no til tianbafolket gjennom det forkynte ordet slik at dei også kan nyta godt av ditt fantastiske frelsesverk. Kall og driv kristne kinesarar til å slå seg ned saman med tianbafolket, læra språket deira og promotera ditt ord i denne kulturen. Aus Anden din utover dei og lat under og teikn skje når dei ber i ditt namn. Me ber om at det snarleg skal etablerast ei levande tianbakyrkje som di kraft kan strøyma gjennom til alle i folket, og til andre folk i det området dei bur i. 


Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...