mandag 16. februar 2009

Punjabane i Canada


Dei fleste punjabane bur i India og Pakistan. Men mange har emigrert til Vesten. I Canada bur det 837 000 av dei, og majoriteten av desse att er sikhar, som mannen du ser på bilete.
Punjabane i utlendighet har vore vanskelege å nå med evangeliet. Dei fleste er grodd fast anten i hinduisme, islam eller sikhreligionen (som er ein monoteisme med sterke hinduistiske innslag).
Bøn: "Herre, du gjer mektige og uhøyrte ting mellom oss. Rekk ut armen din til frelse for punjabifolket som bur i Canada. Utrust kristne i Canada til å kommunisera med punjabane på ein truverdig måte. Lat det veksa fram vitale og åndsfylte kyrkjelydar mellom punjabane som er prega av eit sterkt Kristusnærvær. Bryt ned den tillit dei i dag har til dei religiøse forestillingane og systema som i dag knyter dei til Satan. Send ei vekkjing inn i dette miljøet som blir til velsigning for heile Canada. Jesus, du Guds lam som bar bort verdas synd, lat punjabane i Canada gjennom trua på deg bli forsont med Far. Amen!"

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...