mandag 24. juni 2019

Bøn for statsminstervalet i Storbritannia

Det konservative partiet i Storbritannia skal den 20. juli velja ny statsminister etter Theresa May. Det er viktig for oss alle at det blir rett person som inntek Downings Street 10.

Be om at det blir ein som kjenner Gud, ein som har god sjølvkontroll, orden på familielivet sitt, ein god og analytisk hjerne og eit varmt hjarta, ein som har autoritet nok til å samla folk som helst vil gå i mange ulike retningar, ein person som både er modig og bestemt, og ein som har visjonar for landet.

For meg ut som om Jeremy Hunt, Michael Grove og Rory Stewart kan vera gode kandidatar.  Boris Johnson er populær, men fell gjennom i forhold til tru, sjølvkontroll og familieliv. Sajid Javid har muslimsk bakgrunn, men er ikkje-praktiserande. Han har ei kristen kone, nyt høg respekt og har gode verdiar.

Går det bra med Storbritannia, går det bra også med mange andre.

Det er forresten ufatteleg kjekt at tre av fem personar er definerte og tydeleg kristne. Akkurat DEN er litt uslåeleg i dagens Europa.
Sajid Javid
Michael Grove

Jeremy Hunt












Rory Stewart
Boris Johnson

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...