torsdag 23. mars 2017

Indonesia: Alvorleg skada etter IS-åtak, no i god betring.

Det var 13 november 2016 at ISIS utførte eit bobeåtak på Den økumeniske kyrkja i Samarinda, provinshovudstadet aust på Kalimantan (Borneo). Ugjerningsmennene kasta m.a. ei brannbombe mot kyrkja og eitt barn (Olivia på 2,5 år) vart drepe, og fleire fekk alvorlege brannskadar, m.a. Alvaro (4) som du ser på bilete her. Han har no vore gjennom 17 opersasjonar etter åtaket, og er no i betring. Anita (2) og Triniti (3) er no så bra at dei kan vera heime og ha ein normal kvardag. 21 islamistar vart arreseterte av politiet i ettertid, og sju av desse har ISIS-tilknytning.

Gode Far! Takk at Alvaro, Anita og Triniti er i god betring, og ber om at Alvaro også snarast skal bli såpass god at han kan koma heim og få eit så normalt liv som råd er. Du ser at fienden planlegg alltid nye ugjerningar, hald eit auga med han og set inn effektive tiltak som stoppar og forvirrar han. Gje dei truande eit sterkt vern, ver du ei fast borg for dei, og me ber om at evangeliet skal forkynnast og delast over heile Kalimantan, og at landet og folka der skal bli overvunne av deg. Amen!

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...