mandag 16. april 2018

To tilfeldige kristne skotne og drepne i Quetta (Pakistan) søndag

Denne sørgande kvinna mista mannen sin under åtaket søndag
Etter gudstenesta i Bethel Memorial Metodist  Church i Quetta søndag vart truande på veg ut av kyrkja skotne på av maskerte menn på motorsykkel. To vart drepne og fem alvorleg skadde. IS seier at dei stod bak denne ugjerninga.

Quetta ligg vest i Pakistan mot grensa til Afghanistan, eit området med høg islamistfaktor.

Tidlegare denne månaden vart fire kristne skotne og drepne i den same byen medan dei sat i ein rickshaw på veg til slektningar. Dette var folk på besøk frå Punjab.

I desember 2017 vart ni kristne drepne i eit sjølvmordsåtak under ei gudsteneste i den same kyrkja som er nemnt over. Kjelde: www.dawn.com/news

Lat oss be:
Gode Far i himmelen! Du har ikkje lova ditt folk fritak for forfølging og smerte. Tvert om. Men me ber likevel om at du i tida framover spesielt skal passa godt på dei kristne i Quetta og sparar dei frå fleire tunge tap. Hjelp dei å halda motet oppe, ikkje la seg skremma til tausheit, men frimodig vitna om frelsa i Jesus trass i at det kan koma til å kosta dei dyrt. Og hjelp oss som lever under trygge tilhøve å vera minst like frimodig som desse. Amen! 

Ingen kommentarer:

Ei bøn for Israel under åtak

•         Abraham, Isak og Jakobs Gud, vår Herre Jesu Kristi Far! •         Landet og folket ditt er under åtak, og dei fleste av verdas l...