søndag 4. mars 2012

Imragenfolket i Vest-Sahara


Vest-Sahara er okkupert av Marokko.
Imragenfolket tel berre 22000 menneske og lever som fiskarar på Atlanterhavskysten. Dei  har utvikla ein særeigen fangsmetode der dei fiskar moltefisk ved hjelp av tamme delfinar! Slå den!
Dei snakkar hassaniyya, er muslimar og er heilt unådde med tanke på evangeliet om Jesus. Jesusfilmen og lydfil av NT er tilgjengeleg på språket deira. 

Gode Jesus! Me takkar deg for at ein dag skal evangeliet om riket også nå fram til imragenfolket i Vest-Sahara og gje ein stor haust der. Lat det skje i vår tid. Velsign folket på alle livsområde, og lat framfor alle ting Anden din bli aust ut over dei slik at dei forstår at du er Guds Son, og at dei berre kan bli frelst ved trua på deg. Send dei modige pionerane dine til dette folket, dei blant dine som veit kva det betyr å bera krossen sin. Fri folket frå djevelens undertrykking, og stå fram for dei som den store fridomshelten som frir dei frå synd og vondskap, lækjer dei for sjukdom og fyller hjarto deira med ein kjærleik dei før ikkje ante eksisterte. (joshuaproject.net)

Ingen kommentarer:

Arainfolket i Pakistan

  Det er 11 284 000 arainarar i Pakistan. Dei snakkar punjabi. Det er ingen kristne i de...