mandag 29. august 2011

Yousef Nardarkani

I 2009 vart den iranske pastoren Yousef Nardarkani dømt til døden for apostasi og "tankebrotsverk". Den siste tida har det versert rykter om at Høgsterett hadde oppheva dødsdomen. Dette viser seg ikkje å vera tilfelle. Han vil berre få amnesti dersom han fråseier seg trua på Jesus, noko som er heilt uaktuelt for denne heilstøypte mannen.

Kjære Herre Jesus Kristus! Enno ein gong vil me be deg om styrke og vern for denne tapre heilstøypte tenaren din. Ver han nær, og lat han fryda og gleda seg i deg midt i trengslene sine. Me veit at du kan gjera han fri så lett som berre det, at ingen kan røra han utan at du gjev dei lov til det, og at han berre vert sitjande der han er så lenge det fremjar din plan. Men me vil be om at du vernar livet hans, og at du talar på ditt sterke vis til motstandarane hans slik at dei forstår at Yousef tilhøyrer deg, og at dei pådreg seg din vreide ved å røra han. Amen.

Ingen kommentarer:

Evangelist drepen i Uganda medan han forkynte Guds ord

Den ugandiske evangelisten Richard Malinga (36) vart drepen av den 17.juni medan han forkynte Guds ord for muslimar aust i landet. Han var p...